+36 30 869 31 51
·
info@drparkanyi.hu
·
1053 Budapest, Kecskeméti utca 13.

Rólunk

dr. Párkányi Botond Farkas LL.M.

ügyvéd, végrehajtási jogi szakjogász, alapító, irodavezető

Dr. Párkányi Botond Farkas 2017-ben diplomázott a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán.

Már egyetemi tanulmányai alatt is több ügyvédi irodában látott el gyakornoki feladatokat. A gyakornoki évei alatt szerzett tapasztalatainak köszönhetően nem volt kérdés számára, hogy a jogi diploma megszerzését követően, milyen irányba induljon el.

Az egyetemi tanulmányai befejezését követően, több mint egy éven keresztül dolgozott ügyvédjelöltként egy belvárosi ügyvédi irodában, majd ügyvédjelöltként csatlakozott a SCHMIDT Ügyvédi Iroda csapatához, ahol a mai napig együttműködő ügyvédként ellát feladatokat.

Gyakorlati ideje alatt gazdasági társaságok, civil szervezetek és természetes személyek részére nyújtott tejeskörű jogi szolgáltatást.

2020-ban jeles minősítéssel elvégezte a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának végrehajtási jogi szakjogász képzését, amely a Pécsi Tudományegyetem és a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar együttműködésében valósult meg – az oktatók között egyaránt megtalálhatók voltak önálló bírósági végrehajtók, végrehajtási ügyszakos bírók, valamint egyetemi oktatók is.

A Párkányi Ügyvédi Iroda megalapítását követően, a továbbiakban is gazdasági társaságok, civil szervezetek és természetes személyek részére nyújt tejeskörű jogi szolgáltatást.

Segíthetünk?

Hívjon minket: : +36 30 869 31 51

info@drparkanyi.hu     1053 Budapest, Kecskeméti utca 13.

Írjon nekünk!